2017-2018 Gelen Öğrenci Bahar Dönemi Kayıt İşlemleri
09.01.2018

2017-2018 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ BAHAR DÖNEMİ İŞLEMLERİ

BAHAR DÖNEMİNDE ÜNİVERSİTESİNE DÖNECEK ÖĞRENCİLER

Üniversitemize sadece Güz Dönemi kabul edilmiş veya Güz+Bahar dönemi kabul edilip Bahar döneminden feragat eden öğrenciler final ya da bütünleme sınavlarını tamamladıktan sonra;

a. Feragat dilekçesi yazarak hem Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin hem de kendi Üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri (Örnek feragat dilekçesi için tıklayınız),

b. Sınavlar tamamlandıktan sonra İlişik Kesme Formunu doldurup çıktı alarak gerekli yerlere imzalattıktan sonra Uluslararası İlişkiler Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.,

BAHAR DÖNEMİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ KAYIT İŞLEMLERİ

Güz+Bahar Dönemi için Üniversitemizde öğrenim görmek üzere kabul edilen ve Bahar dönemi öğrenimine devam edecek öğrencilerin güz dönemi sonunda yapacakları bir işlem yoktur. Bu öğrencilerin güz dönemi sonunda transkriptleri Koordinatörlüğümüz tarafından Üniversitelerine gönderilecektir. Öğrenciler aşağıdaki tarihlere uyarak bahar dönemi kayıtlarını yapabilirler.

Bahar Dönemi Öğrenci kayıt ve ders seçimi işlemleri

29 Ocak 02 Şubat 2018

Ders Kayıtları

07-09 Şubat 2018

Ekle Sil Günleri

09 Şubat 2018 tarihine kadar

Ekle Sil Formlarının Teslimi

05 Şubat 2018

Bahar Yarıyılı Ders Başlangıcı

Farabi Değişim Programı kapsamındaki öğrenciler ders seçimlerini birinci dönem olduğu gibi Bölüm Koordinatörleri ile gerçekleştirilecektir. İnternet üzerinden ders seçimi yapamazlar. Bunun için kayıt döneminde gelemeyen öğrenciler ders seçimlerini ekle sil günlerinde de yapabilirler. Öğrenciler 9 Şubat tarihinden sonra ders seçimi yapamazlar. Öğrenim protokolünde değişiklik olan öğrencilerin ise ekle sil formlarını Uluslararası İlişkiler Birimine teslim etmesi gerekmektedir.