Erasmus+ Koordinasyon Toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.
15.11.2017

Erasmus+ Programının yürütülmesinde fakülteler, enstitüler, yüksekokullar ve idari birimler ile bilgi ve deneyim paylaşımı ve geliştirmeye açık alanların tarışılması amacıyla birimimiz tarafından Erasmus+ Koordinasyon Toplantıları düzenlenmiştir.

15 Kasım 2017 tarihli ilk toplantımız Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, ve Meslek Yüksekokullarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir.

Toplantılarımız 16 Kasım 2017 tarihinde, Fen Edebiyat Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Fen Bilimleri Enstitüsü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün katılımıyla ve 17 Kasım 2017 tarihinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sanat Tasarım Fakültesi, Metalürji Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nün katılımları ile devam edecektir.