DÜNYADAN HABERLER

Üniversitemiz uluslararası öğrencilerinin hazırlamış olduğu ülke bültenleri yayında!

Üniversitemiz uluslararası öğrencilerinin, dünyadan haberleri derlediği ülke bültenlerinin ilki Şubat ayında hazırlandı ve Uluslararası İlişkiler Birimimizin web sayfasında yayınlandı. Şubat bülteni Afganistan, Irak, Karadağ ve Kazakistan'dan haberleri içeriyor. Dünyadan haberleri öğrencilerimiz ve personelimizle paylaşmayı hedefleyen ülke bültenleri her ay farklı ülkelerin gündemini tanıtması planlanmakta. Ülke bültenlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle!

YENİ-  Uluslararası Öğrenciler Haber Bülteni Şubat- Mart 2019 : Bulgaristan, Cezayir, Kırgızistan, Kosova,  Tacikistan, Türkmenistan

--------------------------------------------------------------

Afganistan Haber Bülteni, Şubat 2019