2019-2020 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ BAHAR DÖNEMİ İŞLEMLERİ
6.01.2020

BAHAR DÖNEMİNDE ÜNİVERSİTESİNE DÖNECEK ÖĞRENCİLER

Üniversitemize sadece Güz Dönemi kabul edilmiş veya Güz+Bahar dönemi kabul edilip Bahar döneminden feragat eden öğrenciler final sınavlarını tamamladıktan sonra;

a. Feragat dilekçesi yazarak hem Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin hem de kendi Üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri (Örnek feragat dilekçesi için tıklayınız),

b. Sınavlar tamamlandıktan sonra İlişik Kesme Formunu doldurup çıktı alarak gerekli yerlere imzalattıktan sonra Uluslararası İlişkiler Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.,

BAHAR DÖNEMİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ

Güz+Bahar Dönemi için Üniversitemizde öğrenim görmek üzere kabul edilen ve Bahar dönemi öğrenimine devam edecek öğrencilerin güz dönemi sonunda yapacakları bir işlem yoktur. Bu öğrencilerin güz dönemi sonunda transkriptleri Koordinatörlüğümüz tarafından Üniversitelerine gönderilecektir. Öğrenciler aşağıdaki tarihlere uyarak bahar dönemi kayıtlarını yapabilirler.( Öğrencilerin harç yükümlülükleri var ise ilgili tarihlerde kendi Üniversitelerine yatıracaklardır. )

Bahar Dönemi Öğrenci kayıt ve ders seçimi işlemleri

03-07 Şubat 2020

Ders Kayıtları

12-14 Şubat 2020

Ekle Sil Günleri

14 Şubat 2020 tarihine kadar

Ekle Sil Formlarının Teslimi

10 Şubat 2020

Bahar Yarıyılı Ders Başlangıcı

Farabi Değişim Programı kapsamındaki öğrenciler ders seçimlerini internet üzerinden yapabilirler. Kayıt esnasında teknik sorun yaşayan öğrenciler ders seçimini birinci dönemde olduğu gibi Bölüm Koordinatörleri ile gerçekleştirecektir. İnternet üzerinden ders seçimi yapan öğrenciler,derslerinin onayını bölüm koordinatörü aracılığı ile yapacaktır. Bunun için kayıt döneminde gelemeyen öğrenciler ders seçimlerini ekle sil günlerinde de yapabilirler. Öğrenciler 14 Şubat tarihinden sonra ders seçimi yapamazlar. Öğrenim protokolünde değişiklik olan öğrencilerin ise ekle sil formlarını 14 Şubat tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimine teslim etmesi gerekmektedir.