23 Ocak 2023 Yabancı Dil Sınavı Hakkında
20.01.2023

23 Ocak 2023 Pazartesi ESOGÜ YDYO binasında gerçekleştirilecek olan Değişim Programlar Yabancı Dil Sınavı Aday listeleri İNGİLİZCE, ALMANCA ve FRANSIZCA olmak üzere Sınav yerleri aşağıda yayınlanmıştır.

ESOGÜ YDYO DEĞİŞİM PROGRAMLARI YABANCI DİL SINAVI (İngilizce)

ESOGÜ YDYO DEĞİŞİM PROGRAMLARI YABANCI DİL SINAVI (Almanca)

ESOGÜ YDYO DEĞİŞİM PROGRAMLARI YABANCI DİL SINAVI (Fransızca)

İngilizce sınavı sabah saat 09.30 - 11.30 arasında, Almanca ve Fransızca sınavları ise aynı gün öğleden sonra saat 13.30 - 15.30 saatleri arasında uygulanacaktır.

Adaylar sınavda mutlaka kimlik kartı ibraz etmek zorundadırlar. Öğrenciler öğrenci kimlik kartı ve TC kimlik kartı, personel ise personel kimlik kartı ve TC kimlik kartını yanında bulunmak durumundadır.

Adaylar dersliklerde liste sırasına göre yerleştikten sonra kimlik kontrolü yapılacak, öğrenci kimlik kartı, Nüfus cüzdanı, pasaport, veya TC KİMLİK NO yazılı sürücü belgesi ibraz etmeyenler sınava alınmayacaktır.

Adaylar sınavdan en az 15 dakika öncesinde sınav salonunda bulunmalıdırlar. Sınav yapılacak salonlar Yüksekokul websitesinde ilan edilecektir.