2024-2025 BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+PROGRAMI ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI
6.09.2024

2024-2025 akademik yılı bahar dönemi Erasmus+ Programı Öğrenim Hareketliliği başvuruları sona ermiş olup ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Olası itirazlar değerlendirildikten sonra kesinleşen liste 13 Eylül 2024 tarihinde web sayfamızda duyurulacaktır. Lütfen aşağıda yer alan açıklamaları dikkatle okuyunuz..

ÖN YERLEŞTİRME SONUÇLARI.

Aşağıdaki listede "yerleşti" olarak görülen öğrencilerin hibeli olarak desteklenip desteklenmeyeceği, 13 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak kesin yerleştirme sonuç listesinde belirtilecektir.

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLE OKUYUNUZ.

1. Yerleştirme sırasında daha önce aynı eğitim düzeyinde Erasmus faaliyetinden (Öğrenim ve Staj) yararlanmış olan öğrencilerin toplam başarı puanlarından her bir faaliyet için "10 puan" düşürülmüştür.
2.Depremzede öğrenciler +15 puan ile önceliklendirilmiştir.
3. Yerleştirmeler, kontenjan tablosunda ilan edilen dil seviyeleri dikkate alınarak, toplam başarı puanı 50 ve üzeri olan öğrenciler için kontenjan dahilinde yapılmıştır. Öğrenciler toplam başarı puanına göre en yüksekten aşağıya doğru sıralanarak, tercihlerine göre yerleştirilmiştir.
4. YTB Türkiye Burslusu öğrenciler, yerleşmeleri halinde YTB Başkanlığından Erasmus Programına katılabileceklerine dair yazılı izin almak zorundadırlar.
5. Sonuçlara itirazlar 12 Eylül 2024 ve feragat için son tarih 16 Eylül 2024'dır. Varsa itirazların değerlendirilmesi sonucunda netleşen nihai yerleştirme sonuçları, 13 Eylül 2024 tarihinde saat 17.00’ye kadar web sitemizden duyurulacaktır.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ