TR | EN
2024-2025 BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+PROGRAMI ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ KESİN YERLEŞTİRME SONUÇLARI
13.09.2024
  • 2024-2025 Akademik Yılı Bahar dönemi Erasmus+ programı öğrenim hareketliliği başvuruları ön değerlendirme sonrası itiraz süresi sona ermiş olup kesinleşen liste aşağıda yer almaktadır. 
  • Yerleştirmeler, kontenjan tablosunda ilan edilen dil seviyeleri dikkate alınarak, toplam başarı puanı 50 ve üzeri olan öğrenciler için kontenjan dahilinde yapılmıştır.
  • Öğrenciler toplam başarı puanına göre en yüksekten aşağıya doğru sıralanarak, tercihlerine göre yerleştirilmiştir.
  • İlgili proje dönemi için üniversitemize tahsis edilen hibe değerlendirilmiş ve her bölümden toplam başarı puanı en yüksek olan 3 öğrencinin faaliyeti hibeli olarak desteklenmiştir.
  • Kesin yerleştirme sonuç tablosuna göre yerleşen ancak hibe desteği alamayan öğrenciler programdan "hibesiz" olarak yararlanabilecektir. Faaliyetini "hibesiz" statüde gerçekleştirmek isteyen öğrencilerin 27 Eylül 2024 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimi'ne aşağıda yer alan Hibesiz Hareketlilik Dilekçesi ile taleplerini iletmeleri gerekmektedir. 27 Eylül 2024 tarihine kadar dilekçesini iletmeyen öğrencilerin talepleri dikkate alınmayacaktır.
  • Hibeli olarak yerleşen öğrencilerin haklarından feragat etmeleri durumunda "hibesiz" statüde programdan yararlanacak öğrencilere hibe aktarımı YAPILMAYACAKTIR.
  • Hibeli durumda olup, feragat etmek isteyen öğrencilerin, 16 Eylül 2024 mesai bitimine kadar dilekçelerini birimimize şahsen veya email yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra mücbir sebep harici feragat eden öğrencilere, bir sonraki başvurularında eksi puan uygulanacaktır.

Hareketlilik kazanmış tüm öğrencilerimizin, Erasmus+ Öğrenim süreçlerini sorunsuz yürütebilmeleri ve tamamlayabilmeleri için birimimiz tarafından 27 Eylül tarihinde oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Bu toplantıda öğrencilere kazandıkları üniversitelere başvuru süreci, learning agreement hazırlanması ve OLA sistemi, vize süreci, hareketlilik sırasında ve hareketlilik sonrasında yapılması gerekenler anlatılacaktır. Bu toplantıya katılım öğrencilerin süreçlerini sorunsuz tamamlayabilmeleri için önemlidir. Toplantının yeri ve zamanı, hareketlilik hakkı kazanmış öğrencilerimize yakın bir tarihte duyurulacaktır.

2024-2025 Akademik Yılı Bahar dönemi Erasmus+ programı kesin yerleştirme sonuçları

Hibesiz hareketlilik bildirim dilekçesi