DEĞİŞİM PROGRAMLARI YABANCI DİL SINAV BAŞVURU SÜRESİ UZATILMIŞTIR
10.06.2022

27 Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek olan Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı için başvuru süresi uzatılmış olup 13-19 Haziran 2022 tarihleri arasında başvurular online olarak alınacaktır.

SINAV TARİHİ: 27 HAZİRAN 2022

SINAV SAATLERİ:

İngilizce Dil Sınavı : 09.30- 11.30

Almanca ve Fransızca Dil Sınavı : 13.30 - 15.30

BAŞVURU TARİHLERİ: 13-19 HAZİRAN  2022

( DİL SINAVI YÜZYÜZE YAPILACAK OLUP, SINAV YERLERİ VE LİSTELERİ DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.)

DİKKAT: Bu bir Erasmus Programı başvurusu değildir. Dil sınavı değişim programı başvurularından bağımsız olarak yılda iki kere düzenlenir ve değişim programı başvurusu sırasında kullanılır. Bu sınavın geçerlilik süresi iki yıldır.

Söz konusu sınava gerekçesiz ve gerekçesi belgelendirilmeden girilmemesi durumunda değişim programı başvurusunda (-5) puan kesintisi uygulanacaktır. Gerekçeler Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından değerlendirilmektedir. Sınava giremeyecek öğrencinin ilgili dilekçesini ve mazerete ilişkin kanıtlayıcı belgeyi Uluslararası İlişkiler Birimi’ne ibraz etmesi zorunludur.

13 Haziran 2022 tarihinden itibaren aktif olacak "Dil Sınavı Başvuru Formu"nun en geç 19 Haziran 2022 saat 00.00'a kadar doldurulması gerekmektedir. Bu tarih ve saatten itibaren online başvuru sistemi kapanacak olup, başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

LÜTFEN "TÜMÜNÜ DİKKATLİ OKUDUM VE BAŞVURU YAPMAK İSTİYORUM" LİNKİNE TIKLAMADAN ÖNCE, UYARILARI OKUDUĞUNUZDAN EMİN OLUNUZ.

Öğrenci için: Başvuru bağlantısına ulaşmak için tıklayınız. Bu bağlantı aynı zamanda iro.ogu.edu.tr> Erasmus+ Online Başvuru> Dil Sınavı Başvurusu alanında da yer almaktadır.