KA171 ICM PROGRAMI PERSONEL DERS VERME ve EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI
24.11.2022

Bu ilan, Üniversitemiz tarafından Erasmus+ Programına dahil olan Avrupa Birliği üye ülkeleri dışında kalan ortak ülkelerdeki kurumlarla yürütülen ders verme ve eğitim alma hareketliliklerine başvuru ilanıdır. Avrupa Birliğine üye ülkeler dışındaki Dünya Ülkeleri ile öğrenci ve personel hareketliliğini mümkün kılan KA171 ICM projeleri, bölüm ya da fakülte bazında yürütülen, her yıl projelendirilen ve bir diğer adıyla "Uluslararası Kredi Hareketliliği" olarak anılan hareketlilik projeleridir.

Başvurular 14 – 28 Aralık 2022 tarihleri arasında yalnızca erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinden, E-Devlet kullanıcı bilgileri girilerek sadece elektronik ortamda yapılacaktır. Uluslararası İlişkiler Birimine fiziki olarak herhangi bir belge teslim edilmeyecektir.

Bu ilana, sadece ilan metninin son sayfasındaki tabloda belirtilen fakülte ya da bölümlerde görev yapan akademik ve idari personel başvurabilir. Kontenjanlar, diğer birim ya da bölümlerde görevli personelin başvurularına kapalıdır.

Başvurular için belirlenen son gün olan 28 Aralık 2022 tarihinden sonra başvuru yapılması ya da sisteme belge yüklenmesi mümkün olmayacağından, başvuruların belirlenen tarihler arasında yapılması önemlidir.

Başvuru ve kontenjan bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.