2019-2020 EĞİTİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ SONUÇLARI
25.04.2019

2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemizden anlaşmalı Üniversitelere yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ

Sonuçları başvurda bulunduğunuz Üniversitenin internet sayfasından kontrol ediniz.Gideceğiniz Üniversitedeki bölümünüz kısmen veya tamamen yabancı dilde eğitim veriyor ise karşı kurum ile muhakkak iletişime geçiniz.

Bilgilendirme toplantısına kabul edilen öğrencilerin katılımı ZORUNLUDUR.Yedek öğrencilerde toplantıya katılabilir.

2019-2020 Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı

2017-2018 akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında farklı üniversitelere kabul edilen öğrencilerimize hazırlayacakları belgeler ve Farabi Değişim Programı ile ilgili diğer konularda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Kabul edilen öğrencilerin toplantıya katılımları zorunludur.

Toplantı Tarihi      :    29 Nisan 2019 – Pazartesi

Saat                       :     14:00

Toplantı Yeri         :      F5 Konferans Salonu

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç 03 Mayıs 2019 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimine ulaştırması gerekmektedir. Bu süre sonunda öğrenciler geçerli sebebi olmaksızın feragat edemezler.