ANADOLU STAJ KONSORSİYUM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
30.01.2017

Erasmus+ Programı kapsamında hibeleri Türkiye Ulusal Ajansı aracılığıyla Avrupa Birliği fonlarından karşılanacak şekilde kurulmuş olan Anadolu Staj Konsorsiyumu, ilk hareketlilik faaliyetlerine 2015-2016 akademik yılı itibariyle başlamış olup, 6. toplantısını Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirmiştir.  2015 ve 2016 dönemi hareketlilik faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Dumlupınar Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama Araştırma Merkezi ve Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.