TR | EN
AZERBAYCAN İLE İŞ BİRLİĞİ
27.06.2021
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İşlek, 14-21 Haziran 2021 tarihleri arasında Azerbaycan’da, iş birliği olanaklarını görüşmek ve mevcut ilişkileri bir üst seviyeye taşıyacak bilimsel araştırma ve ortak proje alanlarını belirlemek amacıyla Azerbaycan Turizm ve İşletme Üniversitesi ile Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitelerini ziyaret etti.

Turizm ve İşletme Üniversitesi ile iş birliği anlaşması imzalanmasının yanında, halihazırda devam eden çifte diploma çalışmalarında gelinen noktada yapılması gereken planlamalar ile Erasmus+ KA171 programı kapsamında yazılacak ortaklık projesi hakkında Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahadur Bilalov ve Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Dr. Orxan Musa ile görüşen Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İşlek, Mimarlık ve İnşaat Üniversitesinde ise Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nargis Abdullayeva, Öğretim İşlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif Gasimov Fazil, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Farhad Aliyev ve Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Yardımcısı Könül Şirinova ile iş birliği olanakları hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi ile yapılan bu görüşme sonucunda iki Üniversite arasında Mimarlık ve İşletme bölümlerini kapsayan öğrenci ve personel hareketliliği ile ortak bilimsel araştırmalar yapılması üzerine işbirliği anlaşması ve Erasmus+ KA171 programı hareketlilik anlaşması imzalanmıştır.