Erasmus+ Erasmus Bilgilendirme Toplantısı
1.07.2021

Uluslararası İlişkiler Birimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyeleri iş birliği ile Erasmus+ Giden öğrenim/staj öğrencilerine zoom üzerinden 29.06.2021 tarihinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantı Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İŞLEK nezdinde, Uluslararası İlişkiler birimi moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan ERDAĞ, bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAŞIKÇI, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YETİM katılım sağladı. 120 öğrencinin katıldığı toplantıda bölüm öğretim üyelerinin Türkiye Dış Politikası konusunda bilgilendirildi. Zoom üzerinden yapılan toplantı soru cevap kısmi ile son buldu. Sayın ERDAĞ, Sayın KAŞIKÇI ve Sayın YETİM’e katılımlarından dolayı öğrenciler ve birim adına teşekkür ederiz.