Erasmus Bilgilendirme Toplantısı
4.11.2022

Uluslararası İlişkiler Birimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyeleri iş birliği ile Erasmus+ Öğrenim öğrencileri için 4 Kasım 2022 tarihinde F5 konferans salonunda Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantı Uluslararası İlişkiler Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İŞLEK'in açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasından sonra Uluslararası İlişkiler Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAŞIKÇI ve Doç. Dr. Mustafa YETİM değerli sunumları ile toplantıya katkıda bulundu. Toplantının devamında Uluslararası İlişkiler Birimi personelleri tarafından öğrencilere erasmus süreci, hazırlanacak belgeler ve nasıl hazırlanacağı ile ilgili bilgiler verildi. Toplantı, pizza ve kola ikramıyla son buldu.