Farabi Değişim Programı 2017-2018 Akademik Yılı Gelen Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
26.09.2017

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı, 21 Eylül 2017 Perşembe günü Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Farabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Akademik yılı için Üniversitemize gelen öğrencilere süreç hakkında bilgi vermek amacı ile gerçekleştirilen toplantıya; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU, Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ramazan ERDAĞ, Farabi Değişim Programı sorumlusu Safiye ARSLAN ve değişimden yararlanacak 100 öğrenci katılmıştır.

Değişim süreci ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeler yapılan toplantıda öğrencilerin belgelerinin dağıtılması ve soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona ermiştir.