ESOGÜ’den Dijitalleşme ve AB Projeleri temalı Uluslararası Hafta Katılımı
16.05.2024

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Dijitalleşme ve AB Projeleri temalı uluslararası haftaya Avrupa ve Avrupa Dışı (ICM) ülkelerden yoğun katılımın olduğu etkinliğin bir günü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde, ESOGÜ OTEL konferans salonunda gerçekleşti.

Etkinlikte Kurum Koordinatörümüz Doç. Dr. Mahmut Sami İŞLEK ile Öğr. Gör. Müge TANBERK Üniversitemiz, Uluslararası İlişkiler Birimimiz ve ESOGÜ olarak yer aldığımız uluslararası KA131 ve KA171 projeleri ile diğer AB projeleri hakkında bilgi ve istatistikleri katılımcılar ile paylaşırken, Öğr. Gör. Emrah ORAKÇIOĞLU misafirleri Pan-European Erasmus Mundus Master’s Programları ve bu programlara katılım şartlarını sağlamak için gerekli altyapı projeleri konusunda bilgilendirdi.

Sunumlar sonrası katılımcılar, ESOGU Uluslararası İlişkiler Birimi personeli eşliğinde Eskişehir şehir turu etkinliğine katılım sağladı.