POLONYA'DAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
28.06.2021

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği kapsamında Polonya’dan ülkemize gelen Poznan Yaşam Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Krzysztof Polowy, iki üniversite arasındaki muhtemel iş birliği olanaklarını görüşmek, ortak bilimsel araştırma alanları belirlemek ve uluslararası ortak proje konuları hakkında müzakere yapmak amacıyla Üniversitemize bir ziyarette bulunmuştur. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan’ı makamında ziyaret eden Dr. Krzysztof Polowy, ardından Fen Edebiyat Fakültesine geçerek temaslarına FEF dekanı Prof. Dr. Emin Uğurlu ve Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatör yardımcısı Öğr. Gör. Madina Yörük ile yaptığı toplantıda devam etmiştir.

Görüşmelerde iki üniversite arasında öğrenci ve personel değişimini mümkün kılacak olan İkili Erasmus+ Anlaşması imzalanmasına karar verilmiştir.