Uluslararası Erasmus+ Personel Haftası Katılımı
17.05.2024

Kurum Koordinatörümüz Doç. Dr. Mahmut Sami İŞLEK ve KA171 ICM Programı sorumlusu Öğr. Gör. Emrah ORAKCIOĞLU, Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından 13 ülkeden 21 üniversitenin akademik ve idari temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen, “5. Uluslararası Erasmus+ Personel Haftası”na davetli konuşması olarak katılmışlardır.

Her katılımcının kendi kurumları ve kurumlar kapsamında yürütülen projelerin tanıtımı yaptığı ve mevcut işbirliği olanaklarının görüşüldüğü etkinlik kapsamında, Doç. Dr. Mahmut Sami İŞLEK ve Öğr. Gör. Emrah ORAKCIOĞLU, Üniversitemizin kapsamlı bir tanıtım sunumunun yanında Erasmus Mundus Design Measures çağrısı kapsamında kabul edilerek yürütülen PANEREMA projesinin de yaygınlaştırma çalışmalarını yürütmüşlerdir.